AOA Forums AOA Forums AOA Forums Folding For Team 45 AOA Files Home Front Page Become an AOA Subscriber! UserCP Calendar Memberlist FAQ Search Forum Home


Go Back   AOA Forums > General > ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team

ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team Where Protein Acrobats gather to change the world!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
  #1 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 03:29 PM
The WeatherMan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: November 2002
Location: Plano, Texas
Posts: 90

Exclamation Electron Microscope v2.3.8 (Update)


Fixed the EM version alert
EM can now work in read only mode
EM can now track very slow box


There was a problem detecting the presence of an internet connection when the alert message was clicked. This issue has been fixed.

I have finally figured out a solution to the issue where some security is compromised on some systems when F@H files and folders have to be set to read and write over the network. This is no longer necessary. EM will now work either way. If it is read and write or just read only, EM will function correctly. This has not been fully tested yet on Linux based systems that use Samba or some other method to expose Linux folders to the Windows OS. If you have issues and you're using Linux, please let me know. I'm pretty sure it will work correctly, but I may have missed something since I can't really test it.

I know some of you who have a bunch of slow boxen have been asking for a fix to this issue because EM doesn't track a box (frame rate) if it is very slow. EM can now track a box 16 times slower than the slowest box it could track previously. That should put just about anyone into that ballpark. While I have tested everything and it seems to work perfectly, please let me know if you have any issues with this new ability.


A big thank you to everyone who has contributed a few dollars to help me keep the EM-DC web site up and running. Every little bit helps and I appreciate the donations.

Please check the protein page to see if you might have one of my missing xyz protein files.

Thanks!

Get the latest version here: http://www.em-dc.com

http://www.em-dc.com/images/latestem.jpg
__________________
The WeatherMan
Electron Microscope III
http://www.em-dc.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 04:42 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Thanks for posting this! I'll download it asap. It really is a great program..

for anyone on this team who aren't using it yet: Try it out!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 04:45 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Hey, while we're at it, can someone with a bit of artistic skill resize our folding badge to fit in the EM window?
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 07:42 PM
Daniel ~'s Avatar
Chief BBS Administrator
 
Join Date: September 2001
Location: Seattle Wa.
Posts: 45,606

Thank you for keeping us informed and updated!
Front page stuff!
http://www.aoaforums.com/
__________________
"Though all men live in ignorance before mystery,
they need not live in darkness...
Justice is foundation and Mercy ETERNAL
."
DKE

"All that we do is touched by Ocean
Yet we remain on the shore of what we know."
Richard Wilbur

[img]/forum/attachments/random-nonsense/16515-sigs-dan_drag.jpg[/img]
Subscribers! Ask Pitch about a Custom Sig Graphic

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 10:30 PM
Postaldave's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: 3 hours from LA.. its hot here
Posts: 591
Send a message via ICQ to Postaldave Send a message via AIM to Postaldave

I had a wierd problem.... am I the only one to have a problem with em3 recognizing my f@h... for example if i start f@h (console) and then i start em3..... it wont recognize my progress for about 5 minutes to 15 minutes... it shows all the protien info but the times all show up as 000000

i will get a screen shot

postal
__________________
WoW Server: Uther
Postal - 60 Undead Rogue
Evad - 60 Tauren Druid
Phaustus - 60 Troll Shaman
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 11:33 PM
The WeatherMan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: November 2002
Location: Plano, Texas
Posts: 90

Quote:
Originally posted by Daniel ~
Thank you for keeping us informed and updated!
Front page stuff!
http://www.aoaforums.com/
No problem... glad to do it. :beer:
__________________
The WeatherMan
Electron Microscope III
http://www.em-dc.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 20th May, 2003, 11:36 PM
The WeatherMan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: November 2002
Location: Plano, Texas
Posts: 90

Quote:
Originally posted by Postaldave
I had a wierd problem.... am I the only one to have a problem with em3 recognizing my f@h... for example if i start f@h (console) and then i start em3..... it wont recognize my progress for about 5 minutes to 15 minutes... it shows all the protien info but the times all show up as 000000
Make sure the "Save Protein Stats Information" box is checked in the options menu.

EM can't "guess" how long a frame will take for a protein. Has to see at least 1 frame complete before filling in the blanks. Once it has seen that protein and saved it in the database, it will look it up if it sees it come in again and will know the frame rate, and from there know everything else. But, it does take some time to build up a record of protein frame times.
__________________
The WeatherMan
Electron Microscope III
http://www.em-dc.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 06:12 AM
Postaldave's Avatar
Member
 
Join Date: February 2003
Location: 3 hours from LA.. its hot here
Posts: 591
Send a message via ICQ to Postaldave Send a message via AIM to Postaldave

ahhh i see...thanks

postal
__________________
WoW Server: Uther
Postal - 60 Undead Rogue
Evad - 60 Tauren Druid
Phaustus - 60 Troll Shaman
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 04:45 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

OK, now I've made this for a team logo, how do I go about replacing the current default logo on top of EM3?

I don't know if we are sticking with this one, but I would like to see how it looks with the default EM3 skin...
Attached Images
 
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 04:56 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

Quote:
Originally posted by Allan
OK, now I've made this for a team logo, how do I go about replacing the current default logo on top of EM3?

I don't know if we are sticking with this one, but I would like to see how it looks with the default EM3 skin...
In the EmptySkin.ini file in the EMIII folder, add the path to the picture to the following line so it looks something like this:

TeamLogoTop=C:\Program Files\EMIII\teamlogo.jpg

EDIT:

WEATHERMAN says not to do this, so don't do it. Just put the pic in the EMIII folder.
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......

Last edited by mookydooky; 21st May, 2003 at 05:18 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 04:58 PM
mookydooky's Avatar
AOA Staff
 
Join Date: December 2001
Location: Everywhere you want to be.
Posts: 7,903
Send a message via MSN to mookydooky

It should look something like this.
Attached Thumbnails
Electron Microscope v2.3.8 (Update)-untitled1.jpg  
__________________
Need a laugh? Take a peek at
AOA's Mookydooky's "Just for laughs!" Joke Topic


AOA Team fah

我喜欢大屁股, 我不能骗你..... 他们弟兄不能否认......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 05:14 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Heck, thanks Mook!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 05:15 PM
The WeatherMan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: November 2002
Location: Plano, Texas
Posts: 90

You should never modify the emptyskin.ini file.
That is a reference file that allows EM to update and use new skin abilities without crashing old skin settings.

You can do this one of two ways.

Easiest is to simply put the file called teamlogo.jpg (can also be teamlogo.gif or teamlogo.bmp) into the same folder EM runs in. EM looks for this file when it starts and will display it when it finds it there.

Second way is to put the teamlogo image file into the skin folder you want to use it with. Then go to the skins menu in the options area. Select the skin you put it in, no need to do this if you put it into the current skin, then find the "TeamLogoPic" item in the select list and choose it. Next, type in the name of the team logo file (no path, just the name) like TeamLogo.jpg

Now press Save Item Value Change (this updates the info)
Press the Save Skin INI File button.
Press Yes, and you're finished.

That skin will now load that logo each time you select that skin.
__________________
The WeatherMan
Electron Microscope III
http://www.em-dc.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 05:19 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Quote:
Originally posted by The WeatherMan
You should never modify the emptyskin.ini file.
That is a reference file that allows EM to update and use new skin abilities without crashing old skin settings.

You can do this one of two ways.

Easiest is to simply put the file called teamlogo.jpg (can also be teamlogo.gif or teamlogo.bmp) into the same folder EM runs in. EM looks for this file when it starts and will display it when it finds it there.

Second way is to put the teamlogo image file into the skin folder you want to use it with. Then go to the skins menu in the options area. Select the skin you put it in, no need to do this if you put it into the current skin, then find the "TeamLogoPic" item in the select list and choose it. Next, type in the name of the team logo file (no path, just the name) like TeamLogo.jpg

Now press Save Item Value Change (this updates the info)
Press the Save Skin INI File button.
Press Yes, and you're finished.

That skin will now load that logo each time you select that skin.
Thanks a lot for the info.

For anyone who wants to use this, just right click the image above, download it to your f@h folder and you're good to go!
It's already named teamlogo.jpg
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 06:48 PM
dod's Avatar
dod dod is offline
AOA Staff (should be working)
 
Join Date: June 2002
Location: Inverness
Posts: 4,014
Send a message via ICQ to dod Send a message via Yahoo to dod

Nice one That looks great
__________________
AOA Team fah
Asus P5Q pro, E8400, 4X2Gb XMS2 6400, 8800GT OC and a heap more HDD space
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 10:14 PM
Southern Man's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Falling to Earth
Posts: 4,736

Quote:
Originally posted by Allan


Thanks a lot for the info.

For anyone who wants to use this, just right click the image above, download it to your f@h folder and you're good to go!
It's already named teamlogo.jpg
Hey !!!!!
I got off easy on this one. I'll still play a bit and see if I can come up with something with a few small graphics in it to spruce it up a little. (Not that there is anything wrong with your Logo Allan - )

BTW: Allan, I think you meant to say stick it in the EM folder and NOT the F@H folder. Right?
__________________
Then, as it was, then again it will be
Though the course may change,
rivers will always reach the sea.
----------------------------------------------


Last edited by Southern Man; 21st May, 2003 at 10:17 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 21st May, 2003, 10:35 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Quote:
Originally posted by Southern Man

BTW: Allan, I think you meant to say stick it in the EM folder and NOT the F@H folder. Right?
Well.. in my case they are one and the same!
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 25th May, 2003, 02:59 PM
SteveI's Avatar
AOA Staff
Tetris Champion
 
Join Date: September 2001
Location: NJ
Posts: 6,971

Weatherman,
we have our own file downloads section, and I was wondering if you would permit us to host your files. What do you think?
__________________
AOA Team fah
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 26th May, 2003, 09:48 PM
The WeatherMan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: November 2002
Location: Plano, Texas
Posts: 90

You're better off linking the files.
They change too often to easily keep up with.
My entire web site will soon be hosted elsewhere, so simply pointing to the download page using the EM-DC domain name is the safest way to go:

http://www.em-dc.com/download.html
__________________
The WeatherMan
Electron Microscope III
http://www.em-dc.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 26th May, 2003, 10:00 PM
Allan's Avatar
Member/Contributer
 
Join Date: September 2001
Location: Denmark
Posts: 7,914

Larry, does this mean that we aren't allowed to host them - or only that you recommend that we don't host them? (We'd better get this right, hehe - just in case)
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electron Microscope v2.4.2 (Update) The WeatherMan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 4 14th September, 2003 10:26 PM
Electron Microscope III v2.4.1 (Update) The WeatherMan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 0 22nd July, 2003 01:07 PM
Electron Microscope III v2.3.6 (Update) The WeatherMan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 4 15th April, 2003 12:16 AM
Electron Microscope III v2.2.4 (Update) The WeatherMan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 11 4th December, 2002 05:29 PM
Electron Microscope v2.2.1 (Update) The WeatherMan ThunderRd's AOA FOLDING@HOME Team 6 26th November, 2002 10:10 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:00 AM.


Copyright ©2001 - 2010, AOA Forums
Don't Click Here Don't Click Here Either

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0